Salg av smittevern utstyr på nett eksploderer (Trygg-helse.no)

Koronaviruset har ført til at behovet for smittevernprodukter som Antibac, munnbind, IR-termometere osv. har økt enormt. 

Etterspørselen eksploderte, og antall aktører som solgte slike produkter over nett mangedoblet seg. Ettersom kvalitetskontrollen var mangelfull førte det til at sider som finn.no stoppet all salg av slike produkter. 

Over tid ble bedre kontroll på påvisning av sertifisering og typegodkjenninger på produktene, og dette filtrerte heldigvis ut de useriøse aktørene. 

Vi har vært i kontakt med Trygg Helse, en seriøs nettbutikk for smittevern utstyr samt andre helseprodukter. De forteller at veksten har vært enorm, og at deres hovedfokus er å tilgjengelig gjøre nødvendige helseprodukter til offentligheten. Når vi spør om hvordan dette har påvirket prisene forteller de at innkjøpsprisene har på de mest essensielle produktene økt med rundt 1000%. Dette i sammenheng med dyr og utfordrende ekspressfrakt har naturligvis endret prisen for forbruker. De ønsker å justere ned prisen så fort det er mulig, dette er avhengig av mange faktorer naturligvis.  

Nettbutikken tilbyr rask og trygg handel, 30 dagers returrett og 1-4 dagers leveringstid. 


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de blir publisert